Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 0

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 4
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Москаленко О. О. 136.000 Відмова 0 0 5.6
  • Українська мова та література: 0
  • Біологія: 0
  • Середній бал документа про освіту: 5.6
  • РК
Квота-1
2 ************ А. О. 168.000 Відмова 0 0 8.8
  • Українська мова та література: 0
  • Біологія: 0
  • Середній бал документа про освіту: 8.8
  • РК