Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 0

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Володарська Д. Р. 427.000 Затримано 155 127 6.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 155
  • Математика (ЗНО): 127
  • Середній бал документа про освіту: 6.5
  • РК
2 Хлиніна А. І. 389.000 Відмова 131 115 6.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 131
  • Біологія (ЗНО): 115
  • Середній бал документа про освіту: 6.3
  • СК
  • РК
3 ************ С. Г. 144.000 Відмова 0 0 6.4
  • Українська мова та література: 0
  • Біологія: 0
  • Середній бал документа про освіту: 6.4
  • РК