Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 2 / БМ 2

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 3 • Конкурс на бюджет: 1.5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Липницька Н. А. 16.000 До наказу (бюджет) 8 8 0
  • Українська мова (диктант): 8
  • фах: 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
2 Гарнюк В. О. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова (диктант): 0
  • фах: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
3 Мельник Ю. А. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова (диктант): 0
  • фах: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0