Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 0

Інженерно-технологічний факультет • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2022 (3р 10м)
Подано заяв: 5
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.35
Математика (ЗНО) , k=0.3
Історія України (ЗНО) , k=0.25
Біологія (ЗНО) , k=0.25
Середній бал документа про освіту , k=0.1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Уманська М. С. 173.961 Допущено 184 149 173 10.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 184
  • Математика (ЗНО): 149
  • Історія України (ЗНО): 173
  • Середній бал документа про освіту: 10.2
  • РК
2 Попкова П. В. 153.714 Допущено 155 149 139 9
  • Українська мова та література (ЗНО): 155
  • Математика (ЗНО): 149
  • Біологія (ЗНО): 139
  • Середній бал документа про освіту: 9
  • РК
3 Горбачова А. І. 146.472 Допущено 163 133 117 9.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 163
  • Математика (ЗНО): 133
  • Історія України (ЗНО): 117
  • Середній бал документа про освіту: 9.4
  • РК
4 Подольська М. В. 133.467 Допущено 139 107 134 8.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 139
  • Математика (ЗНО): 107
  • Біологія (ЗНО): 134
  • Середній бал документа про освіту: 8.6
  • РК
5 Іванова Є. Є. 130.356 Допущено 142 107 122 7.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 142
  • Математика (ЗНО): 107
  • Історія України (ЗНО): 122
  • Середній бал документа про освіту: 7.5
  • РК