Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 11 / К 11

Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 9
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
додаткове тестування за фахом (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Остренко Н. І. 224.000 До наказу (контракт) 128 96
  • тестування за фахом: 128
  • Середній бал документа про освіту: 96
+
2 Задоянчук А. О. 221.200 До наказу (контракт) 128 93.2
  • тестування за фахом: 128
  • Середній бал документа про освіту: 93.2
+
3 Дорош М. О. 219.000 До наказу (контракт) 124 95
  • тестування за фахом: 124
  • Середній бал документа про освіту: 95
+
4 Сущенко К. В. 210.400 До наказу (контракт) 120 90.4
  • тестування за фахом: 120
  • Середній бал документа про освіту: 90.4
+
5 Олійник А. С. 205.900 До наказу (контракт) 116 89.9
  • тестування за фахом: 116
  • Середній бал документа про освіту: 89.9
+
6 Щуцька А. І. 196.600 До наказу (контракт) 104 92.6
  • тестування за фахом: 104
  • Середній бал документа про освіту: 92.6
+
7 Воробйова О. О. 193.400 До наказу (контракт) 108 85.4
  • тестування за фахом: 108
  • Середній бал документа про освіту: 85.4
+
8 Бондар О. В. 191.300 До наказу (контракт) 112 79.3
  • тестування за фахом: 112
  • Середній бал документа про освіту: 79.3
+
9 Сірік А. О. 188.900 До наказу (контракт) 104 84.9
  • тестування за фахом: 104
  • Середній бал документа про освіту: 84.9
+