Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 30 / К 30

Інститут післядипломної освіти, підвищення кваліфікації та перепідготовки кадрів • Бакалавр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.10.2018-30.05.2020 (1р 7м)
Подано заяв: 7
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 20
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мизніков Д. Ю. 180.000 До наказу (контракт) 120 60
  • Середній бал документа про освіту: 120
  • тестування: 60
+
2 Шляпіна Ю. Ю. 176.000 До наказу (контракт) 124 52
  • Середній бал документа про освіту: 124
  • тестування: 52
+
3 Сінчук О. А. 171.000 До наказу (контракт) 123 48
  • Середній бал документа про освіту: 123
  • тестування: 48
+
4 Березень В. А. 166.000 До наказу (контракт) 122 44
  • Середній бал документа про освіту: 122
  • тестування: 44
+
5 Омельченко А. В. 165.000 До наказу (контракт) 121 44
  • Середній бал документа про освіту: 121
  • тестування: 44
+
6 Ягодінова Ю. О. 159.000 До наказу (контракт) 123 36
  • Середній бал документа про освіту: 123
  • тестування: 36
+
7 Калініна О. О. 154.000 До наказу (контракт) 122 32
  • Середній бал документа про освіту: 122
  • тестування: 32
+