Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 60 / К 4

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-31.01.2020 (1р 5м)
Подано заяв: 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 100
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кухарчук Д. С. 16.000 До наказу (контракт) 8 8 0
  • Письмове тестування з фахових дисциплін: 8
  • Українська мова: 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
2 Лисак К. В. 15.000 До наказу (контракт) 8 7 0
  • Письмове тестування з фахових дисциплін: 8
  • Українська мова: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
3 Бондар О. В. 12.000 До наказу (контракт) 6 6 0
  • Письмове тестування з фахових дисциплін: 6
  • Українська мова: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
4 Зінич І. А. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Письмове тестування з фахових дисциплін: 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
5 Липницька Н. А. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Письмове тестування з фахових дисциплін: 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0