Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа ВМ 30 / К 30

Факультет економіки та сфери обслуговування • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 3
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Болбачан І. І. 161.900 До наказу (контракт) 158 3.9
  • Організація готельно-ресторанного господарства: 158
  • Середній бал документа про освіту: 3.9
+
2 Біловус М. В. 138.500 До наказу (контракт) 135 3.5
  • Організація готельно-ресторанного господарства: 135
  • Середній бал документа про освіту: 3.5
+
3 Терлецький Л. Р. 128.100 До наказу (контракт) 125 3.1
  • Організація готельно-ресторанного господарства: 125
  • Середній бал документа про освіту: 3.1
+