Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 20 / К 20

Харчових технологій • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2022 (3р 10м)
Подано заяв: 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на контракт: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Зайцев Є. Ю. 134.576 Рекомендовано (контракт) 119 119 142 7.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Математика (ЗНО): 119
  • Біологія (ЗНО): 142
  • Середній бал документа про освіту: 7.4
  • РК
2 Котенко А. В. 164.840 Скасовано (втрата пріор.) 184 142 146 8.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 184
  • Математика (ЗНО): 142
  • Біологія (ЗНО): 146
  • Середній бал документа про освіту: 8.9
  • РК