Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 40 / БМ 5 / К 35

Харчових технологій • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 11 • Конкурс на бюджет: 2.2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендовано на контракт: 5
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кулікова В. М. 356.000 До наказу (бюджет) 180 176
  • Фаховий іспит з харчових технологій: 180
  • Середній бал документа про освіту: 176
+
2 Кметь С. М. 315.000 До наказу (бюджет) 150 165
  • Фаховий іспит з харчових технологій: 150
  • Середній бал документа про освіту: 165
+
3 Бєй З. А. 314.000 До наказу (бюджет) 150 164
  • Фаховий іспит з харчових технологій: 150
  • Середній бал документа про освіту: 164
+
4 Оснач Н. В. 298.000 До наказу (бюджет) 150 148
  • Фаховий іспит з харчових технологій: 150
  • Середній бал документа про освіту: 148
+
5 Лукашенко О. К. 297.000 До наказу (бюджет) 150 147
  • Фаховий іспит з харчових технологій: 150
  • Середній бал документа про освіту: 147
+
6 Маріна А. А. 289.000 Рекомендовано (контракт) 100 189
  • Фаховий іспит з харчових технологій: 100
  • Середній бал документа про освіту: 189
7 Перепелиця М. О. 280.000 Рекомендовано (контракт) 120 160
  • Фаховий іспит з харчових технологій: 120
  • Середній бал документа про освіту: 160
8 Галіцина А. С. 280.000 Рекомендовано (контракт) 150 130
  • Фаховий іспит з харчових технологій: 150
  • Середній бал документа про освіту: 130
9 Мосур А. М. 265.000 Рекомендовано (контракт) 100 165
  • Фаховий іспит з харчових технологій: 100
  • Середній бал документа про освіту: 165
10 Кравцова Н. М. 260.000 Рекомендовано (контракт) 160 100
  • Фаховий іспит з харчових технологій: 160
  • Середній бал документа про освіту: 100
+
11 Лисенко А. С. 260.000 Зареєстровано 100 160
  • Фаховий іспит з харчових технологій: 100
  • Середній бал документа про освіту: 160
+