Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 25 / К 25

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2018-26.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Оригіналів: 2
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 4
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Хімоян Г. Л. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Технологія тваринництва: 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
2 Босенко А. Г. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Технологія тваринництва: 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+