Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 0

Коледж "Освіта" • Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 15.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 7
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Оригіналів: 4
Українська мова (іспит) , k=1
Фахове випробування , k=1
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Подакова Ю. Д. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Харчові технології: 0
+
2 Чумаченко В. О. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Харчові технології: 0
+
3 Кучма К. В. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Харчові технології: 0
+
4 Лиска О. В. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Харчові технології: 0
+
5 Хан Т. Р. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Харчові технології: 0
6 Соломка О. О. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Харчові технології: 0
7 Крижанівський В. О. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Харчові технології: 0