Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 30 / К 30

Навчально-науковий інститут підвищення кваліфікації та перепідготовки • Бакалавр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Довгий С. В. 128.950 До наказу (контракт) 12.95 116
  • Середній бал документа про освіту: 12.95
  • Тест з фахової підготовки: 116
+
2 Польовий П. О. 116.000 До наказу (контракт) 8 108
  • Середній бал документа про освіту: 8
  • Тест з фахової підготовки: 108
+
3 Чемериський В. О. 116.000 До наказу (контракт) 8 108
  • Середній бал документа про освіту: 8
  • Тест з фахової підготовки: 108
+