Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 75 / БМ 5 / К 70

Біолого-технологічний • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 13 • Конкурс на бюджет: 2.6
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кацун І. П. 93.000 До наказу (бюджет) 93
  • Фаховий іспит: 93
+
2 Павловський О. Л. 85.000 До наказу (бюджет) 85
  • Фаховий іспит: 85
+
3 Каримов Р. О. 80.000 До наказу (бюджет) 80
  • Фаховий іспит: 80
+
4 Юхненко В. О. 70.000 До наказу (бюджет) 70
  • Фаховий іспит: 70
+
5 Костіна Т. М. 64.000 До наказу (бюджет) 64
  • Фаховий іспит: 64
+
6 Топорова Л. А. 63.000 Допущено 63
  • Фаховий іспит: 63
7 Козлов І. А. 60.000 Допущено 60
  • Фаховий іспит: 60
8 Бачківська А. І. 0.000 Зареєстровано 0
  • Фаховий іспит: 0
9 Анатольєв В. В. 0.000 Зареєстровано 0
  • Фаховий іспит: 0
10 Авраменко Є. Ю. 0.000 Зареєстровано 0
  • Фаховий іспит: 0
11 Мурзак М. А. 0.000 Зареєстровано 0
  • Фаховий іспит: 0
12 Катречко О. М. 0.000 Зареєстровано 0
  • Фаховий іспит: 0
13 Луговий В. С. 0.000 Зареєстровано 0
  • Фаховий іспит: 0