Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа ВМ 23 / К 23

Управління та адміністрування • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2018-15.07.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 4
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Оригіналів: 1
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Чорна І. Ю. 0.000 Зареєстровано 0
  • Фаховий вступний іспит: 0
2 Ручка А. Л. 0.000 Зареєстровано 0
  • Фаховий вступний іспит: 0
3 Цепкало Г. В. 0.000 Зареєстровано 0
  • Фаховий вступний іспит: 0
4 Кір`янов І. Є. 0.000 Зареєстровано 0
  • Фаховий вступний іспит: 0
+