Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 0

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 4
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 4
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ридя Т. В. 474.000 До наказу (контракт) 155 9.6 143
  • Українська мова та література (ЗНО): 155
  • Середній бал документа про освіту: 9.6
  • Математика (ЗНО): 143
  • РК
+
2 Бойко Т. М. 382.000 До наказу (контракт) 120 112 7
  • Біологія (ЗНО): 120
  • Українська мова та література (ЗНО): 112
  • Середній бал документа про освіту: 7
  • РК
+
3 Грушник А. В. 356.000 До наказу (контракт) 109 5 117
  • Українська мова та література (ЗНО): 109
  • Середній бал документа про освіту: 5
  • Історія України (ЗНО): 117
  • РК
+
4 Якимова Л. Б. 404.000 Відмова 134 118 7.2
  • Біологія (ЗНО): 134
  • Українська мова та література (ЗНО): 118
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
  • СК
  • РК