Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 30 / БМ 3 / К 27

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-31.01.2021 (2р 5м)
Подано заяв: 3 • Конкурс на бюджет: 1
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Цесак В. В. 19.000 До наказу (бюджет) 9 10 0
  • Українська мова: 9
  • Виробництво харчової продукції: 10
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
2 Турта Б. В. 18.400 До наказу (бюджет) 8 10.4 0
  • Українська мова: 8
  • Виробництво харчової продукції: 10.4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
3 Крошкіна Н. А. 15.600 До наказу (бюджет) 8 7.6 0
  • Українська мова: 8
  • Виробництво харчової продукції: 7.6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+