Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 35

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 4
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Коваль Т. О. 15.000 До наказу (бюджет) 8 7 0
  • Українська мова: 8
  • фахове випробування: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
2 Безверхий Я. С. 12.000 До наказу (бюджет) 5 7 0
  • Українська мова: 5
  • фахове випробування: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
3 Кириченко А. В. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • фахове випробування: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
4 Райченко С. П. 0.000 Відмова 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • фахове випробування: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0