Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 3 / БМ 2 / К 1

Факультет харчових технологій та біотехнології • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2018-02.01.2020 (1р 4м)
Подано заяв: 5 • Конкурс на бюджет: 2.5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 20
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 40
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 20
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 6
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бухвак С. А. 118.900 До наказу (бюджет) 23 6.9 89
  • Іноземна мова: 23
  • Середній бал документа про освіту: 6.9
  • Фаховий іспит: 89
+
2 Борис І. Г. 112.400 До наказу (бюджет) 32 11.4 69 40
  • Іноземна мова: 32
  • Середній бал документа про освіту: 11.4
  • Фаховий іспит: 69
  • Фаховий іспит (додаткове): 40
+
3 Морозова У. В. 47.100 Зареєстровано 40 7.1 0
  • Іноземна мова: 40
  • Середній бал документа про освіту: 7.1
  • Фаховий іспит: 0
4 Іванцік С. Г. 40.200 Зареєстровано 30 10.2 0
  • Іноземна мова: 30
  • Середній бал документа про освіту: 10.2
  • Фаховий іспит: 0
5 Тиндюк В. В. 7.900 Зареєстровано 0 7.9 0 0
  • Іноземна мова: 0
  • Середній бал документа про освіту: 7.9
  • Фаховий іспит: 0
  • Фаховий іспит (додаткове): 0