Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 50 / К 50

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-30.01.2020 (1р 5м)
Подано заяв: 9
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на контракт: 1
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мироненко К. І. 14.000 До наказу (контракт) 9 5 0
  • Українська мова: 9
  • Фахове випробування: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
2 Дев`ятов М. В. 10.000 До наказу (контракт) 5 5 0
  • Українська мова: 5
  • Фахове випробування: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
3 Рак Р. О. 10.000 До наказу (контракт) 4 6 0
  • Українська мова: 4
  • Фахове випробування: 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
4 Андрющенко І. О. 9.000 До наказу (контракт) 4 5 0
  • Українська мова: 4
  • Фахове випробування: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
5 Полонський С. О. 8.000 До наказу (контракт) 4 4 0
  • Українська мова: 4
  • Фахове випробування: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
6 Горбунов О. А. 8.000 До наказу (контракт) 4 4 0
  • Українська мова: 4
  • Фахове випробування: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
7 Кучера Б. А. 8.000 До наказу (контракт) 4 4 0
  • Українська мова: 4
  • Фахове випробування: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
8 Єрмакова А. В. 8.000 Рекомендовано (контракт) 4 4 0
  • Українська мова: 4
  • Фахове випробування: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
9 Пащенко Л. В. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Фахове випробування: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0