Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 0

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2018-31.01.2021 (2р 5м)
Подано заяв: 7
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на контракт: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шабельникова К. О. 415.000 Рекомендовано (контракт) 7.6 117 142
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
  • Історія України (ЗНО): 117
  • Українська мова та література (ЗНО): 142
  • РК
2 Воронін-Акалупін В. І. 396.000 Рекомендовано (контракт) 5.6 128 132
  • Середній бал документа про освіту: 5.6
  • Історія України (ЗНО): 128
  • Українська мова та література (ЗНО): 132
  • РК
3 Савчук В. В. 482.000 Відмова 8 156 166
  • Середній бал документа про освіту: 8
  • Історія України (ЗНО): 156
  • Українська мова та література (ЗНО): 166
  • СК
  • РК
4 Лазоренко А. О. 431.000 Відмова 7.6 128 147
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
  • Історія України (ЗНО): 128
  • Українська мова та література (ЗНО): 147
  • РК
5 Чмігель Г. С. 391.000 Відмова 9.4 108 109
  • Середній бал документа про освіту: 9.4
  • Історія України (ЗНО): 108
  • Українська мова та література (ЗНО): 109
  • РК
6 Трофімов О. М. 374.000 Відмова 6.7 120 107
  • Середній бал документа про освіту: 6.7
  • Історія України (ЗНО): 120
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • СК
  • РК
7 Половинченко Ю. О. 360.000 Відмова 5.8 108 114
  • Середній бал документа про освіту: 5.8
  • Історія України (ЗНО): 108
  • Українська мова та література (ЗНО): 114
  • СК
  • РК