Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 15 / К 15

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-31.01.2020 (1р 5м)
Подано заяв: 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шпак О. В. 14.000 До наказу (контракт) 7 0 7
  • Українська мова: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фахаве випробування за спеціальністю: 7
+
2 Сидоренко А. П. 12.000 До наказу (контракт) 4 0 8
  • Українська мова: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фахаве випробування за спеціальністю: 8
+
3 Гордов А. В. 12.000 До наказу (контракт) 5 0 7
  • Українська мова: 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Фахаве випробування за спеціальністю: 7
+