Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 10 / К 10

Інженерно-технологічний факультет • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Прокопчук С. М. 133.450 До наказу (контракт) 3.45 130
  • Середній бал документа про освіту: 3.45
  • Харчові технології: 130
+
2 Чуприна С. Ю. 149.520 Допущено 4.52 145
  • Середній бал документа про освіту: 4.52
  • Харчові технології: 145
3 Коровіна Я. В. 4.730 Скасовано НЗ 4.73 0
  • Середній бал документа про освіту: 4.73
  • Харчові технології: 0