Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 25 / БМ 5 / К 20

Біотехнологічний факультет • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 5 • Конкурс на бюджет: 1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Калюжна А. Е. 169.800 До наказу (бюджет) 4.8 165
  • Середній бал документа про освіту: 4.8
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 165
+
2 Капуста Б. О. 159.310 До наказу (бюджет) 4.31 155
  • Середній бал документа про освіту: 4.31
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 155
+
3 Манько А. В. 149.270 До наказу (бюджет) 4.27 145
  • Середній бал документа про освіту: 4.27
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 145
+
4 Товстоног Є. О. 148.590 До наказу (бюджет) 3.59 145
  • Середній бал документа про освіту: 3.59
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 145
+
5 Коваль А. В. 138.050 До наказу (бюджет) 3.05 135
  • Середній бал документа про освіту: 3.05
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 135
+