Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 5 / БМ 5

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-28.03.2021 (2р 6м)
Подано заяв: 3 • Конкурс на бюджет: 0.6
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гриценко В. В. 17.000 Допущено 7 0 10
  • Українська мова: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Бджільництво фахове випробування: 10
2 Журко М. А. 14.000 Допущено 4 0 10
  • Українська мова: 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Бджільництво фахове випробування: 10
3 Припутненко Я. О. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Бджільництво фахове випробування: 0