Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 54 / К 54

Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 4
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Фаховий іспит (додатковий) (залік) , k=0 , мін.бал 3
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 3
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 3
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Еркенов Р. Р. 6.155 До наказу (контракт) 3.16 3
  • Середній бал документа про освіту: 3.16
  • Фаховий іспит: 3
+
2 Тофанюк Н. І. 6.076 До наказу (контракт) 3.08 3
  • Середній бал документа про освіту: 3.08
  • Фаховий іспит: 3
+
3 Васюта В. В. 6.000 До наказу (контракт) 3 3
  • Середній бал документа про освіту: 3
  • Фаховий іспит: 3
+
4 Моспаненко Д. С. 3.616 Зареєстровано 3.62 0
  • Середній бал документа про освіту: 3.62
  • Фаховий іспит: 0