Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 35 / К 35

Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2018-01.02.2023 (4р 4м)
Подано заяв: 1
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ковальова Є. С. 133.952 Відхилено (контракт) 146 100 144 8.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 146
  • Математика (ЗНО): 100
  • Біологія (ЗНО): 144
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
  • РК