Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 21 / К 21

Інститут хімії та хімічних технологій • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на контракт: 2
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Черніченко О. В. 129.000 До наказу (контракт) 81 48
  • Середній бал документа про освіту: 81
  • Фаховий іспит: 48
+
2 Дідур В. В. 120.000 Рекомендовано (контракт) 84 36
  • Середній бал документа про освіту: 84
  • Фаховий іспит: 36
3 Давидяк О. М. 120.000 Рекомендовано (контракт) 80 40
  • Середній бал документа про освіту: 80
  • Фаховий іспит: 40
4 Вротняк М. М. 56.000 Зареєстровано 56 0
  • Середній бал документа про освіту: 56
  • Фаховий іспит: 0