Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 10 / К 9

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гонтарєва А. В. 17.000 До наказу (контракт) 8 9 0
  • Українська мова: 8
  • Фахове випробування: 9
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
2 Демко І. І. 14.000 До наказу (контракт) 4 10 0
  • Українська мова: 4
  • Фахове випробування: 10
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
3 Шевчук Д. С. 12.000 До наказу (контракт) 4 8 0
  • Українська мова: 4
  • Фахове випробування: 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+