Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа ВМ 28 / К 28

Факультет управління, сфери обслуговування та харчових технологій • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2018-21.12.2019 (1р 4м)
Подано заяв: 7
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендовано на контракт: 3
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 12
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мотрюк А. М. 307.600 Рекомендовано (контракт) 130 13.6 164
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • Інші показники конкурсного відбору: 13.6
  • Фаховий іспит: 164
+
2 Дарій О. І. 289.000 Рекомендовано (контракт) 115 14 160
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 115
  • Інші показники конкурсного відбору: 14
  • Фаховий іспит: 160
+
3 Буличова К. А. 274.200 Рекомендовано (контракт) 105 13.2 156
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 105
  • Інші показники конкурсного відбору: 13.2
  • Фаховий іспит: 156
4 Семенюк М. І. 187.600 Зареєстровано 0 15.6 172 0
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 0
  • Інші показники конкурсного відбору: 15.6
  • Фаховий іспит: 172
  • Фаховий іспит Економічна теорія: 0
5 Семенюк В. І. 183.600 Зареєстровано 0 15.6 168 0
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 0
  • Інші показники конкурсного відбору: 15.6
  • Фаховий іспит: 168
  • Фаховий іспит Економічна теорія: 0
6 Сулима Н. М. 327.800 Відмова 138 17.8 172
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 138
  • Інші показники конкурсного відбору: 17.8
  • Фаховий іспит: 172
7 Доскоч Ю. О. 134.000 Відмова 0 14 120 0
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 0
  • Інші показники конкурсного відбору: 14
  • Фаховий іспит: 120
  • Фаховий іспит Економічна теорія: 0