Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 6 / К 6

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Майтов О. О. 356.000 До наказу (бюджет) 100 100 7.6
  • Українська мова та література: 100
  • Біологія: 100
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
  • РК
Квота-1 +
2 Звездогляд В. М. 446.000 До наказу (контракт) 148 148 7
  • Українська мова та література (ЗНО): 148
  • Історія України (ЗНО): 148
  • Середній бал документа про освіту: 7
  • РК
+
3 Петіке В. К. 366.000 До наказу (контракт) 111 114 6.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Історія України (ЗНО): 114
  • Середній бал документа про освіту: 6.1
  • РК
+