Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 6 / К 6

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 4
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Капінос А. Д. 371.000 Відхилено (контракт) 114 120 5.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 114
  • Біологія (ЗНО): 120
  • Середній бал документа про освіту: 5.7
  • РК
2 Опанасенко І. І. 366.000 Відхилено (контракт) 112 123 5.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 112
  • Біологія (ЗНО): 123
  • Середній бал документа про освіту: 5.1
  • РК
3 Лещенко О. П. 360.000 Відхилено (контракт) 109 109 6.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 109
  • Біологія (ЗНО): 109
  • Середній бал документа про освіту: 6.2
  • СК
  • РК
4 Кузьменко Н. М. 396.000 Скасовано (втрата пріор.) 118 120 7.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 118
  • Біологія (ЗНО): 120
  • Середній бал документа про освіту: 7.8
  • СК
  • РК