Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 6 / К 1

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 01.09.2018-01.08.2021 (3р 0м)
Подано заяв: 5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 4
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Яценко Т. В. 549.000 До наказу (бюджет) 194 165 11
  • Українська мова та література (ЗНО): 194
  • Математика (ЗНО): 165
  • Середній бал документа про освіту: 11
  • РК
2 Лісова М. М. 464.000 До наказу (бюджет) 139 154 9.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 139
  • Біологія (ЗНО): 154
  • Середній бал документа про освіту: 9.1
  • РК
+
3 Вакуленко С. О. 358.000 До наказу (бюджет) 107 109 6.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • Біологія (ЗНО): 109
  • Середній бал документа про освіту: 6.2
  • РК
+
4 Кухта Л. Р. 358.000 Відмова 100 4.1 137
  • Українська мова та література (ЗНО): 100
  • Середній бал документа про освіту: 4.1
  • Історія України (ЗНО): 137
  • РК
5 Ксьонз Р. О. 442.000 Скасовано НЗ 146 9.4 122
  • Українська мова та література (ЗНО): 146
  • Середній бал документа про освіту: 9.4
  • Історія України (ЗНО): 122
  • РК
+