«ОІПАТ» МАУП
ОКР | Спеціальність | Тер. нав. | К | ВМ | БМ | Складові конкурсного балу |
---|---|---|---|---|---|---|
Б
|
правознавство Одеський інститут |
2р 0м |
3
Зарах.: 3
|
25 | 0 |
Фахове вступне випробування (Фахове випробування, балmin 100) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) |
Б
|
менеджмент Одеський інститут |
2р 0м |
7
Реком.: 1
Зарах.: 6
|
30 | 0 |
Фахове вступне випробування (Фахове випробування, балmin 100) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) |
Б
|
Фінанси, банківська справа та страхування Одеський інститут |
4р 0м |
6
Реком.: 6
|
25 | 0 |
Іноземна мова (ЗНО, балmin 100, k=0.300) Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.300) Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.300) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.300) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100) |
Б
|
Фінанси, банківська справа та страхування Одеський інститут |
3р 0м |
1
Зарах.: 1
|
25 | 0 |
Фахове вступне випробування (Фахове випробування, балmin 100) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) |
Б
|
Менеджмент Одеський інститут |
4р 0м |
25
Реком.: 21
Зарах.: 4
|
30 | 0 |
Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.300) Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.300) Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.300) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.300) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100) |
Б
|
Менеджмент Одеський інститут |
3р 0м |
1
Зарах.: 1
|
30 | 0 |
Фахове вступне випробування (Фахове випробування, балmin 100) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) |
Б
|
Право Одеський інститут |
4р 0м |
22
Реком.: 20
Зарах.: 2
|
25 | 0 |
Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.300) Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.300) Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.300) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.300) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100) |
Б
|
Право Одеський інститут |
3р 0м |
2
Зарах.: 2
|
25 | 0 |
Фахове вступне випробування (Фахове випробування, балmin 100) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) |