Зачекайте...
ОКР Спеціальність Тер. нав. К ВМ БМ Складові конкурсного балу
М
Комп’ютерна інженерія
Обслуговування комп'ютерних систем і мереж
3р 10м 37
Зарах.: 30
30 n/a
Квота1 2
Українська мова (вступний іспит, балmin 4)
Математика (вступний іспит, балmin 4)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник)
Бал за особливі успіхи (конкурсний показник)
М
Комп’ютерна інженерія
Обслуговування комп'ютерних систем і мереж
2р 10м 4
Реком.: 1

Зарах.: 1
0 0
Математика (ЗНО, балmin 100)
Фізика (ЗНО, балmin 100)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Бал за особливі успіхи (конкурсний показник)
М
Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва
3р 10м 52
Реком.: 7

Зарах.: 45
85 n/a
Квота1 3
Українська мова (вступний іспит, балmin 4)
Математика (вступний іспит, балmin 4)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник)
Бал за особливі успіхи (конкурсний показник)
М
Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва
2р 10м 2
Зарах.: 2
0 0
Математика (ЗНО, балmin 100)
Фізика (ЗНО, балmin 100)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Бал за особливі успіхи (конкурсний показник)
М
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
3р 5м 41
Зарах.: 41
45 n/a
Квота1 4
Українська мова (вступний іспит, балmin 4)
Математика (вступний іспит, балmin 4)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник)
Бал за особливі успіхи (конкурсний показник)
М
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
3р 10м 26
Зарах.: 26
80 n/a
Квота1 2
Українська мова (вступний іспит, балmin 4)
Математика (вступний іспит, балmin 4)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник)
Бал за особливі успіхи (конкурсний показник)
М
Харчові технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
2р 10м 3
Реком.: 3
0 0
Математика (ЗНО, балmin 100)
Хімія (ЗНО, балmin 100)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Бал за особливі успіхи (конкурсний показник)
М
Харчові технології
Виробництво цукристих речовин та полісахаридів
2р 10м 0 0 0
Математика (ЗНО, балmin 100)
Хімія (ЗНО, балmin 100)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Бал за особливі успіхи (конкурсний показник)