СКХПНУХТ
ОКР | Спеціальність | Тер. нав. | К | ВМ | БМ | Складові конкурсного балу |
---|---|---|---|---|---|---|
М
|
Комп’ютерна інженерія Обслуговування комп'ютерних систем і мереж |
3р 10м |
37
Зарах.: 30
|
30 |
n/a
Квота1 2 |
Українська мова (вступний іспит, балmin 4) Математика (вступний іспит, балmin 4) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) Бал за підготовчі курси (конкурсний показник) Бал за особливі успіхи (конкурсний показник) |
М
|
Комп’ютерна інженерія Обслуговування комп'ютерних систем і мереж |
2р 10м |
4
Реком.: 1
Зарах.: 1
|
0 | 0 |
Математика (ЗНО, балmin 100) Фізика (ЗНО, балmin 100) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) Бал за особливі успіхи (конкурсний показник) |
М
|
Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва |
3р 10м |
52
Реком.: 7
Зарах.: 45
|
85 |
n/a
Квота1 3 |
Українська мова (вступний іспит, балmin 4) Математика (вступний іспит, балmin 4) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) Бал за підготовчі курси (конкурсний показник) Бал за особливі успіхи (конкурсний показник) |
М
|
Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва |
2р 10м |
2
Зарах.: 2
|
0 | 0 |
Математика (ЗНО, балmin 100) Фізика (ЗНО, балmin 100) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) Бал за особливі успіхи (конкурсний показник) |
М
|
Харчові технології Виробництво харчової продукції |
3р 5м |
41
Зарах.: 41
|
45 |
n/a
Квота1 4 |
Українська мова (вступний іспит, балmin 4) Математика (вступний іспит, балmin 4) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) Бал за підготовчі курси (конкурсний показник) Бал за особливі успіхи (конкурсний показник) |
М
|
Харчові технології Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
3р 10м |
26
Зарах.: 26
|
80 |
n/a
Квота1 2 |
Українська мова (вступний іспит, балmin 4) Математика (вступний іспит, балmin 4) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) Бал за підготовчі курси (конкурсний показник) Бал за особливі успіхи (конкурсний показник) |
М
|
Харчові технології Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
2р 10м |
3
Реком.: 3
|
0 | 0 |
Математика (ЗНО, балmin 100) Хімія (ЗНО, балmin 100) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) Бал за особливі успіхи (конкурсний показник) |
М
|
Харчові технології Виробництво цукристих речовин та полісахаридів |
2р 10м | 0 | 0 | 0 |
Математика (ЗНО, балmin 100) Хімія (ЗНО, балmin 100) Українська мова та література (ЗНО, балmin 100) Середній бал документа про освіту (конкурсний показник) Бал за особливі успіхи (конкурсний показник) |