ТПКВНАУ
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | О | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
М
|
Облік і оподаткування / Бухгалтерський облік Бухгалтерсько-механічне |
51 | 50 | 15 | 26 |
Математика 1 Українська мова 1 |
М
|
Галузеве машинобудування / Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва Бухгалтерсько-механічне |
45 | 30 | 20 | 30 |
Математика 1 Українська мова 1 |
М
|
Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка молока Технологічне |
62 | 45 | 21 | 32 |
Українська мова 1 Математика 1 |
М
|
Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м'яса Технологічне |
53 | 45 | 19 | 26 |
Українська мова 1 Математика 1 |
М
|
Право / Право Юридичне |
103 | 75 | 6 | 75 |
Українська мова 1 Історія України 1 |
М
|
Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів Технологічне |
62 | 30 | 15 | 23 |
Українська мова 1 Математика 1 |
М
|
факультет: Юридичне, правознавство |
47 | 4 | 0 | 5 |
Історія України 0.5 Українська мова та література 0.4 |
М
|
факультет: Технологічне, зберігання, консервування та переробка м'яса |
29 | 5 | 0 | 6 |
Українська мова та література 0.4 Математ. або Біолог. або Хім. 0.5 |
М
|
факультет: Бухгалтерсько-механічне, бухгалтерський облік |
68 | 23 | 0 | 18 |
Українська мова та література 0.4 Істор. Україн. або Мат. або Геог. 0.5 |
М
|
факультет: Технологічне, зберігання, консервування та переробка молока |
24 | 5 | 0 | 5 |
Українська мова та література 0.4 Математ. або Біолог. або Хім. 0.5 |
М
|
факультет: Технологічне, виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
16 | 3 | 0 | 3 |
Українська мова та література 0.4 Математ. або Біолог. або Хім. 0.5 |
М2
|
факультет: Технологічне, зберігання, консервування та переробка м'яса |
3 | 3 | 0 | 1 |
Фаховий іспит 0.9 |
М2
|
факультет: Бухгалтерсько-механічне, бухгалтерський облік |
3 | 1 | 0 | 1 |
Фаховий іспит 0.9 |
М2
|
факультет: Технологічне, зберігання, консервування та переробка молока |
1 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит 0.9 |
М2
|
факультет: Технологічне, виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
2 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит 0.9 |