КПХПХНТУСГ ім.Петра Василенка
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | О | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
Мол. спец. на основ. баз. заг. сер. освіт. |
факультет: Відділення харчових технологій, виробництво харчової продукції |
15 | 25 | 5 | 15 |
Математика 1 Українська мова та література 1 |
Мол. спец. на основ. баз. заг. сер. освіт. |
факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку, виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
39 | 50 | 20 | 39 |
Математика 1 Українська мова та література 1 |
Мол. спец. на основ. баз. заг. сер. освіт. |
факультет: Механічне відділення, Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва |
24 | 50 | 20 | 24 |
Математика 1 Українська мова та література 1 |
Мол. спец. на основ. баз. заг. сер. освіт. |
факультет: Холодильне відділення, монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок |
41 | 50 | 35 | 41 |
Математика 1 Українська мова та література 1 |
Мол. спец. на основ. баз. заг. сер. освіт. |
факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку, бухгалтерський облік |
4 | 25 | 0 | 0 |
Математика 1 Українська мова та література 1 |
Мол. спец. на основ. баз. заг. сер. освіт. |
факультет: Відділення харчових технологій, зберігання, консервування та переробка м'яса |
25 | 25 | 20 | 25 |
Математика 1 Українська мова та література 1 |
Мол. спец. на основ. баз. заг. сер. освіт. |
факультет: Відділення харчових технологій, зберігання, консервування та переробка молока |
26 | 45 | 20 | 26 |
Математика 1 Українська мова та література 1 |
Мол. спец. на основ. пов. заг. сер. освіт. |
факультет: Відділення харчових технологій, виробництво харчової продукції |
2 | 0 | 0 | 2 |
Українська мова та література 0.45 Математика 0.45 |
Мол. спец. на основ. пов. заг. сер. освіт. |
факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку, виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
1 | 0 | 0 | 1 |
Математика 0.45 Українська мова та література 0.45 |
Мол. спец. на основ. пов. заг. сер. освіт. |
факультет: Холодильне відділення, монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок |
1 | 0 | 0 | 1 |
Математика 0.45 Українська мова та література 0.45 |
Мол. спец. на основ. пов. заг. сер. освіт. |
факультет: Відділення харчових технологій, зберігання, консервування та переробка молока |
1 | 0 | 0 | 1 |
Математика 0.45 Українська мова та література 0.45 |
Мол. спец. на основ. пов. заг. сер. освіт. |
факультет: Відділення харчових технологій, зберігання, консервування та переробка м'яса |
1 | 0 | 0 | 1 |
Українська мова та література 0.45 Математика 0.45 |
Мол. спец. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
факультет: Відділення харчових технологій, виробництво харчової продукції |
4 | 0 | 0 | 4 |
Фаховий іспит 1 |
Мол. спец. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
факультет: Холодильне відділення, монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок |
1 | 0 | 0 | 1 |
Фаховий іспит 1 |
Мол. спец. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
факультет: Відділення харчових технологій, зберігання, консервування та переробка м'яса |
1 | 0 | 0 | 1 |
Фаховий іспит 1 |
Мол. спец. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
факультет: Відділення харчових технологій, зберігання, консервування та переробка молока |
1 | 0 | 0 | 1 |
Фаховий іспит 1 |
Мол. спец. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку, виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
1 | 0 | 0 | 1 |
Фаховий іспит 1 |
Мол. спец. на основ. пов. заг. сер. освіт. |
факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку, бухгалтерський облік |
0 | 0 | 0 | 0 |
Математика 0.45 Українська мова та література 0.45 |
Мол. спец. на основ. пов. заг. сер. освіт. |
факультет: Механічне відділення, Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва |
0 | 0 | 0 | 0 |
Українська мова та література 0.45 Математика 0.45 |
Мол. спец. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
факультет: Механічне відділення, Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва |
0 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит 1 |