Харківський державний університет харчування та торгівлі
Статистика
- Заяв
- 2533
- Оригіналів
- 524
- Всього місць
- 1360
- Бюджетних місць
- 345
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | ПБ | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
Бакалавр |
6.030503 міжнародна економіка Факультет: економічний факультет, Спеціальність: міжнародна економіка |
127 | 35 | 15 | 604.1 |
I: Українська мова та література II: Математика III: Англійська мова / Французька мова / Німецька мова / Історія України |
Бакалавр |
6.030504 економіка підприємства Факультет: економічний факультет, Спеціальність: економіка підприємства |
175 | 145 | 20 | 550.5 |
I: Українська мова та література II: Математика III: Англійська мова / Французька мова / Німецька мова / Історія України |
Бакалавр |
6.030507 маркетинг Факультет: економічний факультет, Спеціальність: маркетинг |
131 | 60 | 15 | 594.1 |
I: Українська мова та література II: Математика III: Англійська мова / Французька мова / Німецька мова / Історія України |
Бакалавр |
6.030508 фінанси і кредит Факультет: обліково-фінансовий факультет, Спеціальність: фінанси |
161 | 80 | 20 | 591.5 |
I: Українська мова та література II: Математика III: Французька мова / Англійська мова / Німецька мова / Історія України |
Бакалавр |
6.030509 облік і аудит Факультет: обліково-фінансовий факультет, Спеціальність: облік і аудит |
179 | 160 | 30 | 0 |
I: Українська мова та література II: Математика III: Англійська мова / Французька мова / Німецька мова / Історія України |
Бакалавр |
6.030510 товарознавство і торговельне підприємництво Факультет: товарознавчий факультет, Спеціальність: Товарознавство та комерційна діяльність |
134 | 100 | 18 | 558.8 |
I: Українська мова та література II: Математика III: Хімія / Історія України |
Бакалавр |
6.030510 товарознавство і торговельне підприємництво Факультет: товарознавчий факультет, Спеціальність: Товарознавство та експертиза в митній справі |
264 | 130 | 19 | 664.4 |
I: Українська мова та література II: Математика III: Хімія / Історія України |
Бакалавр |
6.030510 товарознавство і торговельне підприємництво Факультет: товарознавчий факультет, Спеціальність: експертиза товарів та послуг |
148 | 100 | 18 | 613.2 |
I: Українська мова та література II: Математика III: Хімія / Історія України |
Бакалавр |
6.030601 менеджмент Факультет: факультет менеджменту, Спеціальність: менеджмент організацій |
175 | 75 | 18 | 610.4 |
I: Українська мова та література II: Математика III: Англійська мова / Французька мова / Німецька мова / Історія України |
Бакалавр |
6.030601 менеджмент Факультет: факультет менеджменту, Спеціальність: менеджмент зовнішньоекономічної діяльності |
189 | 60 | 17 | 613 |
I: Українська мова та література II: Математика III: Англійська мова / Французька мова / Німецька мова / Історія України |
Бакалавр |
6.050502 інженерна механіка Факультет: факультет обладнання і технічного сервісу, Спеціальність: обладнання переробних і харчових виробництв |
91 | 75 | 25 | 578.9 |
I: Українська мова та література II: Математика III: Хімія / Історія України |
Бакалавр |
6.051701 харчові технології та інженерія Факультет: навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу, Спеціальність: технологія харчування |
249 | 125 | 45 | 607.2 |
I: Українська мова та література II: Математика III: Хімія / Історія України |
Бакалавр |
6.051701 харчові технології та інженерія Факультет: навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу, Спеціальність: Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів |
92 | 65 | 20 | 0 |
I: Українська мова та література II: Математика III: Хімія / Історія України |
Бакалавр |
6.051701 харчові технології та інженерія Факультет: навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу, Спеціальність: Технологія зберігання, консервування та переробки плодів та овочів |
56 | 30 | 15 | 0 |
I: Українська мова та література II: Математика III: Хімія / Історія України |
Бакалавр |
6.051701 харчові технології та інженерія Факультет: навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу, Спеціальність: Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса |
62 | 40 | 15 | 530.5 |
I: Українська мова та література II: Математика III: Хімія / Історія України |
Бакалавр |
6.051701 харчові технології та інженерія Факультет: навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу, Спеціальність: Технологія зберігання, консервування та переробки молока |
65 | 30 | 15 | 559.6 |
I: Українська мова та література II: Математика III: Хімія / Історія України |
Бакалавр |
6.140101 готельно-ресторанна справа Факультет: факультет менеджменту, Спеціальність: готельно-ресторанна справа |
235 | 50 | 20 | 631.6 |
I: Українська мова та література II: Математика III: Англійська мова / Французька мова / Німецька мова / Історія України |