Прохідний бал 241 Готельно-ресторанна справа
- signal_cellular_alt
- light_mode
- school
- readiness_score
Показник | 2023 |
---|---|
Усього заяв | 13 |
На бюджет | 13 |
Допущено до конкурсу | 13 |
Середній пріоритет допущених | 1 |
Рекомендовано | 1 |
Середній пріоритет рекомендованих | 1.000 |
Суперобсяг | 0 |
Фіксований обсяг | 1 |
Рекомендовано за співбесідою | 0 |
Рекомендовано за квотою-2 | 0 |
Фіксовані обсяги / Регіональне замовлення | |
Рекомендовно всього | 1 |
На загальних підставах | 1 |
Середній пріорітет рекомендованих на загальних підставах | 1.000 |
Квота-1 | 0 |
Квота-3 | |
Мін. бал (на загальних підставах) | 178.400 |
Сер. бал (на загальних підставах) | 178.400 |
Макс. бал (на загальних підставах) | 178.400 |
Рейтинговий список | Рік | Останній зарахований на бюджет | Макс. бюджетних місць | Всього місць | Факультет | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Рейтинг | 2024 |
|
5 | 50 | Факультет технологій, будівництва та раціонального природокористування | ||||||||
Рейтинг | 2023 |
|
1 | 30 | Факультет технологій, будівництва та раціонального природокористування | ||||||||
Рейтинг | 2022 | невідомо | невідомо | 10 | Факультет технологій, будівництва та раціонального природокористування | ||||||||
Рейтинг | 2022 |
|
2 | 20 | Факультет технологій, будівництва та раціонального природокористування | ||||||||
Рейтинг | 2021 |
|
невідомо | 30 | Факультет харчових технологій та сфери обслуговування | ||||||||
Рейтинг | 2021 | невідомо | невідомо | невідомо | Факультет харчових технологій та сфери обслуговування | ||||||||
Рейтинг | 2020 | невідомо | 7 | 30 | Факультет харчових технологій та сфери обслуговування | ||||||||
Рейтинг | 2019 | невідомо | 9 | 30 | Факультет харчових технологій та сфери обслуговування | ||||||||
Рейтинг | 2018 | невідомо | невідомо | 30 | Факультет харчових технологій та сфери обслуговування |