Прохідний бал 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- signal_cellular_alt
- light_mode
- school
- readiness_score
Показник | 2023 |
---|---|
Усього заяв | 32 |
На бюджет | 23 |
Допущено до конкурсу | 22 |
Середній пріоритет допущених | 2 |
Рекомендовано | 15 |
Середній пріоритет рекомендованих | 1.300 |
Суперобсяг | 0 |
Фіксований обсяг | 15 |
Рекомендовано за співбесідою | 0 |
Рекомендовано за квотою-2 | 0 |
Фіксовані обсяги / Регіональне замовлення | |
Рекомендовно всього | 15 |
На загальних підставах | 15 |
Середній пріорітет рекомендованих на загальних підставах | 1.300 |
Квота-1 | 0 |
Квота-3 | |
Мін. бал (на загальних підставах) | 152.800 |
Сер. бал (на загальних підставах) | 162.080 |
Макс. бал (на загальних підставах) | 171.800 |
Рейтинговий список | Рік | Останній зарахований на бюджет | Макс. бюджетних місць | Всього місць | Факультет | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Рейтинг | 2024 |
|
15 | 50 | Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології | ||||||||
Рейтинг | 2024 | невідомо | невідомо | невідомо | Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології | ||||||||
Рейтинг | 2023 |
|
15 | 40 | Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології | ||||||||
Рейтинг | 2023 | невідомо | невідомо | 10 | Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології | ||||||||
Рейтинг | 2022 |
|
30 | 40 | Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології | ||||||||
Рейтинг | 2021 |
|
35 | 35 | Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології | ||||||||
Рейтинг | 2021 | невідомо | невідомо | невідомо | Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології | ||||||||
Рейтинг | 2020 | невідомо | 30 | 110 | Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології | ||||||||
Рейтинг | 2020 | невідомо | 10 | 25 | Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології | ||||||||
Рейтинг | 2019 |
|
40 | 110 | Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології | ||||||||
Рейтинг | 2019 |
|
15 | 25 | Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології | ||||||||
Рейтинг | 2018 | невідомо | 57 | 110 | Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології | ||||||||
Рейтинг | 2018 | невідомо | 13 | 25 | Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології |