Зачекайте...
171.600

Прохідний бал 181 Харчові технології

  • signal_cellular_alt Магістр на основі Бакалавр
  • light_mode Заочна
  • school МНАУ
  • readiness_score 171.600
Показник 2023
Усього заяв 6
На бюджет 4
Допущено до конкурсу 4
Середній пріоритет допущених 2
Рекомендовано 2
Середній пріоритет рекомендованих 1.000
Суперобсяг 0
Фіксований обсяг 2
Рекомендовано за співбесідою 0
Рекомендовано за квотою-2 0
Фіксовані обсяги / Регіональне замовлення
Рекомендовно всього 2
На загальних підставах 2
Середній пріорітет рекомендованих на загальних підставах 1.000
Квота-1 0
Квота-3
Мін. бал (на загальних підставах) 171.600
Сер. бал (на загальних підставах) 172.100
Макс. бал (на загальних підставах) 172.600
Рейтинговий список Рік Останній зарахований на бюджет Макс. бюджетних місць Всього місць Факультет
Рейтинг 2024
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 116 (0.2)
ТЗНК 135 (0.2)
Фахове випробування 140 (0.6)
Загальний бал 134.200
2 50 Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Рейтинг 2024 невідомо невідомо невідомо Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Рейтинг 2023
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 148 (0.2)
ТЗНК 152 (0.2)
Фахове випробування 186 (0.6)
Загальний бал 171.600
  • РК: 1.07
2 40 Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Рейтинг 2023 невідомо невідомо 5 Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Рейтинг 2022
Фахове випробування 136 (1)
Загальний бал 136.000
5 25 Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Рейтинг 2021 невідомо невідомо 50 Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології