Прохідний бал 181 Харчові технології
- signal_cellular_alt
- light_mode
- school
- readiness_score
Показник | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 |
---|---|---|---|---|---|---|
Усього заяв | 13 | 16 | 18 | 12 | 22 | 19 |
На бюджет | 12 | 5 | 12 | 4 | 6 | 6 |
Допущено до конкурсу | 10 | 5 | 12 | 4 | 6 | 6 |
Середній пріоритет допущених | 2 | 2 | 3 | 3 | 3 | 2 |
Рекомендовано | 6 | 3 | 4 | 1 | 1 | 4 |
Середній пріоритет рекомендованих | 2.000 | 1.000 | 2.500 | 3.000 | 1.000 | 1.300 |
Суперобсяг | 120 | 82 | 80 | 65 | 40 | 45 |
Фіксований обсяг | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Рекомендовано за співбесідою | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Рекомендовано за квотою-2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Широкий конкурс | ||||||
Рекомендовно всього | 6 | 3 | 4 | 1 | 1 | 4 |
На загальних підставах | 6 | 3 | 4 | 1 | 0 | 4 |
Середній пріорітет рекомендованих на загальних підставах | 2.000 | 1.000 | 2.500 | 3.000 | 1.300 | |
Квота-1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 |
Мін. бал (на загальних підставах) | 133.824 | 147.594 | 127.137 | 131.172 | 117.050 | |
Сер. бал (на загальних підставах) | 142.603 | 152.456 | 148.800 | 131.172 | 139.290 | |
Макс. бал (на загальних підставах) | 156.672 | 155.856 | 172.394 | 131.172 | 160.220 | |
Мін. бал (квота-1) |
Рейтинговий список | Рік | Останній зарахований на бюджет | Макс. бюджетних місць | Всього місць | Факультет | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Рейтинг | 2024 |
|
5 | 14 | Факультет харчових технологій та біотехнології | ||||||||||
Рейтинг | 2023 |
|
5 | 5 | Факультет харчових технологій та біотехнології | ||||||||||
Рейтинг | 2022 |
|
5 | 11 | Факультет харчових технологій та біотехнології | ||||||||||
Рейтинг | 2021 |
|
5 | 10 | Факультет харчових технологій та біотехнології | ||||||||||
Рейтинг | 2020 | невідомо | 5 | 20 | Факультет харчових технологій та біотехнології | ||||||||||
Рейтинг | 2019 | невідомо | 9 | 70 | Факультет харчових технологій та біотехнології | ||||||||||
Рейтинг | 2018 | невідомо | 10 | 70 | Факультет харчових технологій та біотехнології |