Прохідний бал 181 Харчові технології
- signal_cellular_alt
- light_mode
- school
- readiness_score
Показник | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 |
---|---|---|---|---|---|---|
Усього заяв | 113 | 138 | 229 | 163 | 217 | 113 |
На бюджет | 106 | 92 | 177 | 83 | 123 | 89 |
Допущено до конкурсу | 106 | 91 | 176 | 83 | 123 | 89 |
Середній пріоритет допущених | 2 | 3 | 3 | 3 | 4 | 4 |
Рекомендовано | 32 | 22 | 20 | 16 | 18 | 12 |
Середній пріоритет рекомендованих | 1.400 | 1.800 | 2.000 | 1.600 | 2.800 | 2.200 |
Суперобсяг | 1200 | 953 | 918 | 800 | 675 | 667 |
Фіксований обсяг | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Рекомендовано за співбесідою | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Рекомендовано за квотою-2 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Широкий конкурс | ||||||
Рекомендовно всього | 32 | 20 | 20 | 16 | 18 | 12 |
На загальних підставах | 31 | 19 | 20 | 16 | 18 | 12 |
Середній пріорітет рекомендованих на загальних підставах | 1.500 | 1.700 | 2.000 | 1.600 | 2.800 | 2.200 |
Квота-1 | 1 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Мін. бал (на загальних підставах) | 134.232 | 153.408 | 169.754 | 136.813 | 152.694 | 144.640 |
Сер. бал (на загальних підставах) | 149.129 | 162.734 | 176.120 | 153.427 | 163.801 | 156.040 |
Макс. бал (на загальних підставах) | 168.198 | 183.600 | 186.695 | 176.452 | 174.579 | 167.610 |
Мін. бал (квота-1) |
Рейтинговий список | Рік | Останній зарахований на бюджет | Макс. бюджетних місць | Всього місць | Факультет | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Рейтинг | 2024 |
|
24 | 93 | Факультет харчових технологій та біотехнології | ||||||||||
Рейтинг | 2023 |
|
23 | 80 | Факультет харчових технологій та біотехнології | ||||||||||
Рейтинг | 2022 |
|
22 | 60 | Факультет харчових технологій та біотехнології | ||||||||||
Рейтинг | 2021 |
|
20 | 70 | Факультет харчових технологій та біотехнології | ||||||||||
Рейтинг | 2020 | невідомо | 20 | 65 | Факультет харчових технологій та біотехнології | ||||||||||
Рейтинг | 2019 |
|
20 | 90 | Факультет харчових технологій та біотехнології | ||||||||||
Рейтинг | 2018 | невідомо | 20 | 90 | Факультет харчових технологій та біотехнології |