Прохідний бал 181 Харчові технології
- signal_cellular_alt
- light_mode
- school
- readiness_score
Показник | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 |
---|---|---|---|---|---|---|
Усього заяв | 66 | 40 | 88 | 107 | 121 | 107 |
На бюджет | 65 | 36 | 70 | 56 | 75 | 55 |
Допущено до конкурсу | 64 | 36 | 68 | 54 | 74 | 54 |
Середній пріоритет допущених | 2 | 2 | 3 | 2 | 3 | 3 |
Рекомендовано | 29 | 16 | 16 | 13 | 11 | 8 |
Середній пріоритет рекомендованих | 1.200 | 1.300 | 1.900 | 1.200 | 1.100 | 1.400 |
Суперобсяг | 1200 | 953 | 918 | 800 | 675 | 667 |
Фіксований обсяг | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Рекомендовано за співбесідою | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Рекомендовано за квотою-2 | 6 | 7 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Широкий конкурс | ||||||
Рекомендовно всього | 29 | 9 | 16 | 13 | 11 | 8 |
На загальних підставах | 23 | 9 | 15 | 12 | 10 | 7 |
Середній пріорітет рекомендованих на загальних підставах | 1.300 | 1.400 | 1.900 | 1.300 | 1.100 | 1.400 |
Квота-1 | 0 | 0 | 1 | 1 | 1 | 1 |
Мін. бал (на загальних підставах) | 141.991 | 145.413 | 150.228 | 160.115 | 172.812 | 147.840 |
Сер. бал (на загальних підставах) | 160.470 | 153.952 | 168.062 | 170.519 | 184.541 | 162.660 |
Макс. бал (на загальних підставах) | 190.558 | 175.497 | 200.000 | 181.927 | 196.227 | 195.080 |
Мін. бал (квота-1) | 178.110 |
Рейтинговий список | Рік | Останній зарахований на бюджет | Макс. бюджетних місць | Всього місць | Факультет | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Рейтинг | 2024 |
|
19 | 30 | Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології | ||||||||||
Рейтинг | 2023 |
|
17 | 40 | Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології | ||||||||||
Рейтинг | 2022 |
|
17 | 55 | Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології | ||||||||||
Рейтинг | 2021 |
|
16 | 65 | Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології | ||||||||||
Рейтинг | 2020 | невідомо | 13 | 20 | Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології | ||||||||||
Рейтинг | 2019 |
|
11 | 24 | Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології | ||||||||||
Рейтинг | 2018 | невідомо | 11 | 25 | Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології |