Зачекайте...
126.000

Прохідний бал 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

  • signal_cellular_alt Бакалавр на основі Молодший спеціаліст
  • light_mode Денна
  • school НУБіП України
  • readiness_score 126.000
Показник 2022
Усього заяв 33
На бюджет 22
Допущено до конкурсу 20
Середній пріоритет допущених 1
Рекомендовано 17
Середній пріоритет рекомендованих 1.100
Суперобсяг 184
Фіксований обсяг 0
Рекомендовано за співбесідою 0
Рекомендовано за квотою-2 0
Широкий конкурс
Рекомендовно всього 17
На загальних підставах 17
Середній пріорітет рекомендованих на загальних підставах 1.100
Квота-1 0
Мін. бал (на загальних підставах) 126.000
Сер. бал (на загальних підставах) 137.705
Макс. бал (на загальних підставах) 153.500
Рейтинговий список Рік Останній зарахований на бюджет Макс. бюджетних місць Всього місць Факультет
Рейтинг 2024
Українська мова 142 (0.4)
Математика 134 (0.3)
Історія України 146 (0.3)
Загальний бал 143.616
  • ГК: 1.02
41 75 Факультет тваринництва та водних біоресурсів
Рейтинг 2023
Українська мова 136 (0.4)
Математика 114 (0.3)
Історія України 134 (0.3)
Загальний бал 131.376
  • ГК: 1.02
41 45 Факультет тваринництва та водних біоресурсів
Рейтинг 2022
Українська мова 126 (0.5)
Математика 126 (0.5)
Загальний бал 126.000
  • ГК: 1.02
40 45 Факультет тваринництва та водних біоресурсів